به عنوان دانشجوی حسابداری و یا یک حسابدار به لپ تاپی با مشخصات: حداقل نمایشگر 15.6 اینچی، پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5، حافظه داخلی SSD، رم 4 تا 8 گیگابایت و کیفیت تصویر full HD نیاز دارید. برای چنین لپ تاپی به بودجه نجومی نیاز ندارید و با بودجه متوسط رو به پایین میتوانید یک لپ تاپ مناسب تهیه کنید.
رشته حسابداری یکی از پرطرفدارترین رشتههای دانشگاهی بوده که سالانه دانشجویان زیادی را به خود جذب میکند. حسابدارها وظیفه بررسی امور مالی، سود و زیانها، گردش مالی و… را داشته و به همین دلیل حضور آنها در هر کسب و کاری امری ضروری محسوب میشود. در گذشته امور حسابداری به طور دستی انجام میشد که امری زمانبر و خستهکننده بود. اما امروزه با دیجیتالی شدن بسیاری از امور، حسابداری نیز به کمک کامپیوتر انجام میشود. به همین دلیل دانشجویان رشته حسابداری و کسانی که در این شغل فعالیت میکنند، به دنبال خرید لپ تاپ حسابداری باکیفیت هستند. حسابداری به کمک چند نرم افزار ویژه از جمله نرم افزارهای اکسل، آسان، Saga، هلو و… انجام میشود که این نرم افزارها برای اجرا به سخت افزار خاص و پرقدرتی نیاز ندارند. تنها نکته مهم سرعت بالای اجرای این نرم افزارهاست. در نتیجه باید لپ تاپی با این ویژگیها خریداری شود.
در ادامه به بررسی لپ تاپ مناسب حسابداری پرداخته شده تا دانشجویان و شاغلان این رشته، بتوانند با دیدی باز و آگاهانه نسبت به خرید لپ تاپ اقدام کنند. برای شناخت و خرید بهترین لپ تاپ حسابداری در ایران با ما همراه باشید.
لپ تاپ حسابداری دارای چه ویژگیهایی میباشد؟
پیش از بررسی مهمترین ویژگیهای بهترین لپ تاپ حسابداری بد نیست به صورت موردی و در یک کلام حداقل نیاز یک حسابدار در مورد لپ تاپ را به شما بگوییم:
- نمایشگر 15.6 اینچی، 16 اینچی و 17.3 اینچ
- رزولوشن Full HD
- کیبورد با نامبرپد و کلید F
- وزن سبک و مقاوم
- پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5
- رم 4 تا 8 گیگابایت
- حافظه داخلی SSD
کیفیت تصویر
اولین فاکتوری که هنگام خرید لپ تاپ حسابداری باید به آن توجه شود، کیفیت بالای نمایشگر است. چراکه حسابدار ساعات زیادی را صرف خیره شدن به صفحه نمایش و کار با اعداد و ارقام میکند و اگر صفحه نمایش از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشد، نه تنها ممکن است در کار اختلال ایجاد کند، بلکه سبب خستگی چشم نیز میشود. لپ تاپ حسابداری بهتر است صفحه نمایش بزرگی داشته باشد. بنابراین لپ تاپهایی با نمایشگر 15.6 اینچی، 16 اینچی و 17.3 اینچ جزو بهترین گزینهها به شمار میآید.
از طرفی رزولوشن تصویر بهتر از Full HD یا بالاتر باشد تا علاوه بر کیفیت، دید بهتری نیز به شما بدهد. نکته دیگری که در مورد صفحه نمایش لپ تاپ باید مد نظر قرار گیرد، مات بودن تصویر آن است. روکش ماتی که روی نمایشگر قرار میگیرد، مانع از بازتاب نور در صفحه نمایش شده و به این ترتیب تصویر دارای وضوح بیشتری خواهد بود. همین امر سبب میشود تا در محیطهای پرنور نیز امکان استفاده آسان از لپ تاپ وجود داشته باشد.
کیبورد
علاوه بر صفحه نمایش، کیبورد لپ تاپ نیز برای حسابداران حائز اهمیت است؛ چراکه این افراد ساعات زیادی را مشغول وارد کردن اطلاعات و تایپ هستند. در نتیجه باید لپ تاپی انتخاب کنند که کیبورد استانداردی داشته باشد و فاصله کلیدهای آن به گونهای باشد که امکان تایپ سریع و دسترسی آسان به تمامی عملکردهای لپ تاپ وجود داشته باشد. از طرفی از آنجایی که حسابداران با اعداد سر و کار فراوانی دارند، بهتر است از لپ تاپی استفاده شود که کیبورد آن به قسمت نامرپد نیز مجهز شده باشد. نامرپد معمولا در تمامی لپ تاپهای 15.6 اینچ به بالا وجود دارد. همچنین بهتر است کیبورد لپ تاپ به کلید F مجزا نیز مجهز شده باشد تا به امور حسابداری سرعت دهد. در واقع کلید F در بسیاری از لپ تاپها وجود دارد اما برای هر بار اعمال آن لازم است کلید Shift نیز فشار داده شود. در لپ تاپهای مناسب برای حسابداری کلید F به صورت مستقل کار کرده و همین امر سبب سرعت بخشیدن به امور میشود.
وزن و ابعاد
از دیگر فاکتورهایی که در یک لپ تاپ حسابداری میتواند مهم باشد، وزن و ابعاد آن است. حسابداران ممکن است در طول روز بارها نیاز به جابهجایی و حمل لپ تاپ خود داشته باشند؛ از این رو بهتر است از لپ تاپهایی با اندازه استاندارد و وزن سبک استفاده کنند. همچنین بهتر است لپ تاپ دارای بدنه مقاومی باشد تا در حین جابهجایی، آسیبی به قطعات داخلی آن وارد نشود. همانطور که گفته شد لپ تاپهای حسابداری به پردازشگرها و سخت افزار خیلی قدرتمندی احتیاج ندارند، به همین دلیل قیمت مناسب نیز میتواند یک فاکتور مهم در هنگام خرید لپ تاپ حسابداری باشد. پس از بررسی موارد ذکر شده نوبت به بررسی سخت افزار لپ تاپ حسابداری میرسد که در ادامه به آن میپردازیم.

سخت افزار و کانفیگ مناسب برای لپ تاپ حسابداری
همانطور که بارها گفته شد نرم افزارهای حسابداری، نیازی به سخت افزار قدرتمند ندارند و با انواع لپ تاپهای ساده و متوسط نیز قابل اجرا هستند. به طور کلی میتوان گفت یک لپ تاپ با پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5، رم 4 تا 8 گیگابایت، حافظه داخلی SSD پرسرعت دارای ظرفیت بالا و باتری قوی میتواند یک لپ تاپ فوقالعاده برای امور حسابداری باشد.
رم | گرافیک | سیپییو | پورت | هارد
در ادامه توضیح مفصلتری درباره هر یک از موارد ذکر شده داده میشود.
رم
رم در واقع یک حافظه موقت است که اطلاعات ابتدا در آن ذخیره شده و پس از پردازش به حافظههای HDD یا SSD میروند. از آنجایی که حسابداران دائما در حال وارد کردن اطلاعات هستند و گاهی نیز لازم است چند نرم افزار حسابداری به طور همزمان استفاده شود، ظرفیت بالای رم، سرعت پردازش لازم را برای آنها فراهم میکند. حافظه رم 8 گیگابایتی میتواند گزینه بسیار مناسبی برای لپ تاپهای حسابداری باشد. بدیهی است که ظرفیت بیشتر رم به منزله سرعت بیشتر پردازش و ذخیره اطلاعات خواهد بود.
گرافیک
از آنجایی که نرم افزارهای حسابداری، به گرافیک بالایی احتیاج ندارند، قدرت کارت گرافیک استفاده شده در لپ تاپ حسابداری چندان اهمیت ندارد. انواع پردازندههای گرافیکی اینتل و GeForce که دارای هر میزان حافظه مجزا هستند یا حتی فاقد حافظه مجزا میباشند، میتوانند از پس نرم افزارهای حسابداری برآیند. البته انواع باکیفیت پردازنده گرافیکی، لپ تاپ حسابداری را برای انجام دیگر امور اداری آماده میسازد.
سیپییو
پردازنده مرکزی یا CPU به کار رفته در لپ تاپهای حسابداری لازم نیست که از قدرت پردازشی بالایی برخوردار باشد. به همین دلیل میتوان از لپ تاپهایی که مجهز به پردازنده مرکزی معمول حتی Celeron و Pentium هستند نیز به راحتی و بدون هیچ مشکلی استفاده کرد. البته بهتر است برای لپ تاپ، پردازندههای باکیفیتتری مثل نسلهای جدید Core i3 و Core i5 اینتل یا پردازندههای Ryzen 5 AMD استفاده شود تا لپ تاپ از پس فعالیتهای دیگر نیز به راحتی برآید. توجه به این نکته نیز ضروری بوده که فرکانس پردازنده به کار رفته در لپ تاپ حسابداری باید در حدود 4 گیگاهرتز باشد.
پورت
اکثر لپ تاپها مجهز به پورتهایی هستند که برای اتصال قطعات جانبی به لپ تاپ به کار میروند. به سبب اینکه حسابدار ممکن است به اتصال اسکنر، پرینتر یا دیگر دستگاهها به لپ تاپ احتیاج داشته باشد، بهتر است لپ تاپی خریداری شود که دارای پورتهای مربوطه باشد. وجود انواع پورت USB2، USB3، USB Type-C، درگاه HDMI برای اتصال لپ تاپ به مانیتور و درگاههای Ethernet و LAN برای اتصال مستقیم مودم، در لپ تاپ میتواند مزیت محسوب شود.
هارد
برای ذخیره اطلاعات روی لپ تاپ دو مدل هارد وجود دارد که اگرچه در میزان فضای خالی ایجاد شده تفاوتی ندارند، اما از لحاظ سرعت متفاوت هستند. بهتر است در لپ تاپهای حسابداری از حافظههای SSD به جای HDD استفاده شود که سرعتی در حدود 7 تا 10 برابر بیشتر دارند. البته میتوان از حافظه هیبریدی (ترکیب حافظههای هارد دیسک و خشک) نیز استفاده کرد. از آنجایی که حسابداری به ذخیره اطلاعات نیازمند است، بهتر از حافظه لپ تاپ از فضای کافی برخوردار باشد.
لپ تاپ حسابداری چ کانفیگی مناسب است؟
نمایشگر 15.6 اینچی، 16 اینچی و 17.3 اینچ
رزولوشن Full HD ، کیبورد با نامبرپد و کلید F، وزن سبک و مقاوم، پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5، رم 4 تا 8 گیگابایت، حافظه داخلی SSD
لپ تاپ حسابداری دانشجویی و حسابداری اداری چه تفاوتی دارد؟
لپ تاپ حسابداری برای دانشجویان و شاغلان تفاوتی ندارد و باید بتواند نرم افزارهای مرتبط را اجرا کند.
معرفی بهترین لپ تاپ حسابداری
طبق اطلاعات داده شده در بالا میتوان به چند مورد از لپ تاپهای مناسب برای حسابداری اشاره کرد. شم میتوانید با توجه به بودجه و نیاز خودتان بهترین را انتخاب کنید.
لپ تاپ ایسوس Asus VivoBook X712EQ - نقره ای
- Core I7 1165G7
- 16GB
- NO
- 1TB
- 2GB MX350
- "FULL HD 17.3
لپ تاپ ایسر Acer Aspire5 A515 - نقره ای
- Core i3 1115G4
- 4GB
- 1TB
- 128GB
- INTEL
- "15.6 FULL HD
لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook 15 K513EQ - L1441 - خاکستری
- Core i5 1135G7
- 8GB
- NO
- 512GB
- 2GB MX350
- "FULL HD 15.6-OLED
لپ تاپ دل Dell Vostro 3510-B - مشکی
- core i7 1165G7
- 8GB
- 1TB
- 512GB
- 2GB MX350
- " 15.6 Full HD
لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad Gaming 3 - مشکی
- Core i5 11300H
- 32GB
- NO
- 1TB
- 4GB RTX 3050
- "15.6 FULL HD
لپ تاپ اچ پی HP Victus 15 FA0031DX - مشکی
- CORE I5 12450H
- 8GB
- NO
- 512GB
- 4GB GTX1650
- "15.6 FULL HD
لپ تاپ اچ پی HP OMEN 16-B0002TX-A - مشکی
- Core i5 11400H
- 16GB
- NO
- 512GB
- 4GB RTX3050Ti
- " 16.1 Full HD
لپ تاپ لنوو Lenovo ThinkBook GEN2 - نقره ای
- Core i5 1135G7
- 12GB
- 1TB
- 256GB
- 2GB MX450
- "FULL HD 15.6
لپ تاپ حسابداری به حداقل چه مدل پردازندهای نیاز دارد؟
پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5
لپ تاپ حسابداری چرا به ظرفیت حافظه بالا نیاز دارد؟
برای ذخیره اطلاعات با حجم بالا.
خرید بهترین لپ تاپ حسابداری
بر اساس این مقاله که با تلاش تیم دیجی تامین برای راهنمایی شما تنظیم شده است، به عنوان دانشجوی حسابداری و یا یک حسابدار به لپ تاپی با مشخصات: حداقل نمایشگر 15.6 اینچی، پردازنده مرکزی Core i5 یا Ryzen 5، حافظه داخلی SSD، رم 4 تا 8 گیگابایت و کیفیت تصویر full HD نیاز دارید. برای چنین لپ تاپی به بودجه نجومی نیاز ندارید و با بودجه متوسط رو به پایین میتوانید یک لپ تاپ مناسب تهیه کنید. اگر قصد خرید لپ تاپ حسابداری دارید و در انتخاب مدل مردد هستید، حتما با مشاوران فروش با تجربه ما در ارتباط باشید و از آنها برای یک خرید هوشمندانه کمک بگیرید.
شما طرفدار کدام برند هستید؟ به نظرتان کدام مدل لپ تاپ کار دانشجویان و شاغلان حسابدار را راه میاندازد؟ تا به حال به عنوان دانشجوی حسابداری تجربه کار با لپ تاپهای core i3 را داشتهاید؟ نظرات و تجربیات خود را برای ما و سایر خوانندگان این متن بنویسید و اگر این مقاله را دوست داشتید، آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
تیم مشاوران رایگان دیجی تامین در هر زمان آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان است. برای ارتباط با ما با شماره تلفن: 021-91007890 در ارتباط باشید.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید