مدیران همانقدری که به آراستگی ظاهری خود اهمیت میدهند، باید به زیبایی ظاهری و آراستگی لوازم مورد استفاده خود نیز اهمیت دهند. از این رو در هنگام خرید لپ تاپ مدیریتی باید فاکتورهای مختلفی را مد نظر قرار دهند. در ابتدا باید لپ تاپ را از لحاظ ظاهری بررسی کرده و به سراغ نمونههای زیبا، غیرصنعتی، ظریف، سبک و کوچک باشند تا در عین زیبایی، برای حمل و جابهجایی مداوم نیز مشکلی وجود نداشته باشد. سپس باید سخت افزار آن مورد بررسی قرار گیرد. اگرچه به سخت افزار خیلی قدرتمندی نیاز نیست اما باید حداقلهایی برای آن در نظر گرفته شود.
امروزه به واسطه دیجیتالی شدن بسیاری از امور، وجود حداقل یک لپ تاپ و گوشی هوشمند در هر خانهای الزامی است. علاوه بر امور روزمره خانگی، اکثر کسب و کارها نیز برای سهولت در انجام امور و اجرای دقیق کارها، به لپ تاپ نیاز دارند. بدیهی است که مدیران و بنیانگذاران شرکتهای مختلف نیز جزو اولین گروههایی هستند که برای اجرای دقیق امور، همراه داشتن مداوم اطلاعات و اسناد شرکت و برنامهریزی کسب و کار خود به لپ تاپ احتیاج دارند. در این مقاله قصد داریم بهترین لپ تاپ مدیریتی مرغوب موجود در بازار را معرفی کنیم. البته پیش از آن لازم است با ویژگیهای ظاهری و سخت افزاری یک لپ تاپ مدیریتی آشنا شویم تا دست به خرید هوشمندانه بزنیم.
شاخصههای انتخاب یک لپ تاپ مدیریتی
یک لپ تاپ مدیریتی مرغوب باید بتواند نیازهای مدیران را برطرف سازد. اولین فاکتوری که برای مدیران در رابطه با لپ تاپ حائز اهمیت است این بوده که لپ تاپ به راحتی قابل حمل باشد تا مدیران بتوانند به طور دائمی به اطلاعات و مدارک شرکت خود دسترسی داشته و در هر شرایطی بتوانند لپ تاپ را مورد استفاده قرار دهند. همچنین از آنجایی که ممکن است مدیران در هنگام سفر یا انجام امور خارج از شرکت، به صورت دائمی به برق دسترسی نداشته باشند، میزان شارژدهی باتری لپ تاپ نیز برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور کلی شاخصهها و ویژگیهای حائز اهمیت در رابطه با لپ تاپهای مدیریتی عبارتند از:
- ابعاد کوچک و وزن سبک برای حمل آسان
- صفحه نمایش 13 تا 14 اینچی برای کوچک شدن اندازه لپ تاپ
- استفاده از پنل IPS LCD در نمایشگر برای وضوح و کیفیت کافی
- پردازنده مرکزی کم مصرف با قدرت پردازشی مناسب
- باتری دارای ظرفیت بالا برای شارژدهی طولانی مدت
- حافظه SSD با ظرفیت بالا برای تامین سرعت مورد نیاز و فضای ذخیره کافی
- کیبورد مجهز به کلیدهای استاندارد، نرم و دارای فاصله مناسب برای استفاده آسان و سریع
- تاچپد باکیفیت، بزرگ و دارای عملکرد روان با قابلیت پشتیبانی از فرمانهای چندلمسی
- وبکم و میکروفون باکیفیت برای سهولت در برقراری تماسهای تصویری
شاخصههای ظاهری بهترین لپ تاپ مدیریتی
در رابطه با لپ تاپهای مدیریتی، پرستیژ و زیبایی ظاهری لپ تاپ از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع مدیران همانطور که به آراستگی ظاهری خود رسیدگی میکنند، تمایل دارند که لوازمی که مورد استفاده قرار میدهند نیز متناسب با پرستیژ کاری آنها باشد. از این رو به سراغ لپ تاپهای دارای ظاهر زیبا میروند. در میان سریهای مختلف لپ تاپ، انواع صنعتی آن دارای ظاهری قطور و زخمت بوده که همین امر سبب میشود برای استاده مدیران گزینه مناسبی نباشد. لپ تاپهای اولترابوک، لپ تاپهای تبلتی و در برخی موارد لپ تاپهای گیمینگ علارغم سخت افزار قدرتمند، به واسطه ظاهر شیک و زیبا برای مدیران مناسب هستند.
البته توجه به برند لپ تاپ نیز میتواند در حفظ پرستیژ کاری مدیران موثر باشد. اگر بودجه کافی برای خرید لپ تاپ وجود دارد، بهتر است به سراغ لپ تاپهای ایسوس یا مایکروسافت رفت. در بین انواع مقرون به صرفه نیز برندهای دل، HP و لنوو میتوانند مناسب باشند.

شاخصههای سخت افزاری بهترین لپ تاپهای مدیریتی
امور مدیریتی نیازی به لپ تاپهای بسیار قدرتمند و دارای سخت افزار بسیار قوی ندارند؛ با این حال سخت افزار به کار رفته در آنها باید از یک حداقلی برخوردار باشد. به طور کلی میتوان گفت تمامی لپ تاپهایی که از سال 2014 تا کنون تولید شدهاند مجهز به سخت افزاری هستند که برای امور مدیریتی مناسب هستند. با این وجود بهتر است برخی از ویژگیهای سخت افزاری لپ تاپ که باید مورد توجه قرار گیرد را بررسی کنیم.
پردازنده مرکزی
پردازنده مرکزی استفاده شده در لپ تاپ مدیریتی، میتواند جزو یکی از سری پردازندههای اینتل یا AMD باشد. تنها نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد، نسل پردازنده است. پردازنده مورد قبول برای امور مدیریتی باید جزو نسل 4 به بعد این پردازندهها باشد تا بتواند به خوبی از پس اجرای نرم افزارهای مورد نیاز مدیران برآید.
پردازنده گرافیکی
از آنجایی که لپ تاپ مدیریتی قرار نیست برای اموری مثل گیمینگ یا پردازشهای بسیار سنگین مورد استفاده قرار گیرد، یک پردازنده گرافیکی GeForce از برند NVIDIA با حداکثر حافظه مجزای 2 گیگابایت میتواند کفایت کند. البته در هنگام خرید لپ تاپ باید به بیت پردازنده گرافیکی آن توجه شود. علت این امر آن است که هر چه بیت پردازنده بالاتر باشد، مصرف انرژی آن نیز بیشتر بوده و سبب میشود تا مدت زمان شارژدهی باتری کاهش یابد. پس مدیران بهتر است به دنبال پردازندههای کم مصرفتری باشند.
باتری
سخت افزار دیگری که توجه به آن بسیار حائز اهمیت است، باتری به کار رفته در لپ تاپ میباشد. همانطور که گفته شد، مدیران ممکن است دسترسی دائمی به برق نداشته باشند؛ پس باید از لپ تاپهای مجهز به باتری دارای ظرفیت بالا استفاده کنند تا مدت زمان شارژدهی لپ تاپ افزیش یابد.
وبکم، میکروفون و اسپیکر
از جمله اموری که مدیران بسیار انجام میدهند، برقراری تماسهای تصویری و شرکت در کنفرانسهای آنلاین است. پس باید در هنگام خرید لپ تاپ به وبکم آن و البته نوع میکروفون و اسپیکر به کار رفته در لپ تاپ توجه کنند تا کیفیت صدا و تصویر آنها در هنگام برقراری تماسهای تصویری حفظ شود.
رم
سخت افزار دیگری که کیفیت و قدرت آن برای لپ تاپهای مدیریتی بسیار اهمیت دارد، رم به کار رفته در آنهاست. رم وظیفه تامین سرعت مورد نیاز پردازش را برعهده داشته که در حالت حداقلی بهتر است از 8 گیگابایت حافظه برخوردار باشد. این امر سبب میشود تا مدیران در هنگام برگذاری کنفرانسهای مختلف و انجام دیگر امور، از لحاظ کندی لپ تاپ یا هنگ آن دچار مشکل نشوند. اهمیت رم زمانی مشخص میشود که چند فایل حجیم یا چند نرم افزار مختلف به طور همزمان در حال اجرا هستند. در این شرایط رم باید قدرت و سرعت مورد نیاز پردازندهها را برای پردازش این فایلها و نرم افزارها فراهم کند.
حافظه داخلی
مدیران همواره نیاز به ذخیره اطلاعات مختلف و فایلها و اسناد گوناگون دارند و بر همین اساس باید به دنبال لپ تاپی با حافظه داخلی بالایی باشند. از طرفی باید به نوع حافظه داخلی نیز توجه کنند تا در سرعت عمل دستگاه اختلالی ایجاد نشود. بنابراین یک لپ تاپ مدیریتی باید در حالت حداقلی از 512 گیگابایت حافظه داخلی برخوردار باشد و برای افزایش سرعت آن نیز به جای حافظه هارد دیسک، به حافظه SSD تجهیز شده باشد. در ضمن اگر حافظه داخلی از قابلیت ارتقا نیز برخوردار باشد، دیگر نگرانی بابت کمبود فضای خالی وجود نخواهد داشت.
موقع خرید لپ تاپ مدیریتی چه نکاتی مهمتر است؟
ابعاد کوچک و وزن سبک برای حمل آسان و باتری دارای ظرفیت بالا برای شارژدهی طولانی مدت.
لپ تاپ مدیریتی نیاز به وبکم دارد؟
وبکم و میکروفون باکیفیت برای سهولت در برقراری تماسهای تصویری از ملزومات لپ تاپ مدیریتی است.
معرفی چند لپ تاپ مدیریتی
حال که با ویژگیهای ظاهری و سخت افزاری لپ تاپهای مدیریتی آشنا شدیم، زمان آن رسیده تا تعدادی از بهترین لپ تاپهای مدیریتی را معرفی کنیم.
لپ تاپ ایسوس VivoBook R1502ZA - نقره ای
- Core I7 1255U
- 16GB
- NO
- 512GB
- IRIS XE
- "FULL HD 15.6
لپ تاپ لنوو Lenovo ideaPad 5 - خاکستری
- Core I7 1255U
- 16GB
- NO
- 1TB
- 2GB MX550
- "15.6 FULL HD
لپ تاپ ایسوس ASUS ZenBook Duo UX363EA - خاکستری
- Core i7 1165G7
- 16GB
- NO
- 1TB
- Intel
- "13.3 FULL HD
لپ تاپ لنوو Lenovo Legion5 Pro - خاکستری - گارانتی 24 ماه سازگار ارقام- 2.5K دقت صفحه نمایش
- Core i7 12700H
- 32GB
- NO
- 1TB
- 8GB RTX3070
- "16 2.5K
لپ تاپ اچ پی HP EliteBook x360 1030 G8-B - نقره ای
- Core i7 1165G7
- 16GB
- NO
- 1TB
- intel
- " 13.3 Full HD
لپ تاپ مدیریتی حداقل به کدام نسل از پردازندهها نیاز دارد؟
نسل 4 به بعد.
لپ تاپ مدیریتی چه برندی بهتر است؟
ایسوس یا مایکروسافت.
حکم آخر
مدیران همانقدری که به آراستگی ظاهری خود اهمیت میدهند، باید به زیبایی ظاهری و آراستگی لوازم مورد استفاده خود نیز اهمیت دهند. از این رو در هنگام خرید لپ تاپ مدیریتی باید فاکتورهای مختلفی را مد نظر قرار دهند. در ابتدا باید لپ تاپ را از لحاظ ظاهری بررسی کرده و به سراغ نمونههای زیبا، غیرصنعتی، ظریف، سبک و کوچک باشند تا در عین زیبایی، برای حمل و جابهجایی مداوم نیز مشکلی وجود نداشته باشد. سپس باید سخت افزار آن مورد بررسی قرار گیرد. اگرچه به سخت افزار خیلی قدرتمندی نیاز نیست اما باید حداقلهایی برای آن در نظر گرفته شود.
پردازندههای یک لپ تاپ مدیریتی باید بتواند به خوبی از عهده پردازشهای مورد نیاز برآمده و رم آن نیز از سرعت کافی بهره ببرد. پردازندههای اینتل و رمهای حداقل 8 گیگابایتی برای این امر مناسب هستند. حافظه داخلی لپ تاپ نیز باید گنجایش ذخیره حجم بالایی از اطلاعات را داشته باشد. از دیگر ویژگیهای حائز اهمیت در یک لپ تاپ مدیریتی، شارژدهی بالای باتری آن، وبکم و میکروفون باکیفیت و اسپیکرهای قوی است. نمایشگر لپ تاپ نیز باید از وضوح کافی برخوردار باشد.
شما قصد خرید لپ تاپ جدید را دارید یا به عنوان یک مدیر به دنبال شناخت بهترین لپ تاپهای مدیریتی در بازار هستید؟ به نظرتان برای خرید لپ تاپ مدیریتی بهتر است چه مواردی را در اولویت بگذاریم؟ از چالشها و تجربیات خود برای ما بنویسید و اگر دوستانتان هم در جستجوی خرید یک سیستم مدیریتی از فروشگاههای معتبر هستند، حتما این مقاله را با آنها به اشتراک بگذارید.
تیم مشاوران رایگان دیجی تامین در هر زمان آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان هستند. برای ارتباط با ما با شماره تلفن: 021-91007890 در ارتباط باشید.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید