فریلنسری یکی از پرطرفدارترین مشاغل دنیای امروز بوده که فعالیت در آن به یک سیستم رومیزی یا لپ تاپ احتیاج دارد. از آنجایی که فریلنسرها در زمینه امور مختلف از جمله ترجمه، تایپ، برنامهنویسی، فتوشاپ، امور گرافیکی، نویسندگی، ادیت فیلم، ساخت بازی و… فعالیت میکنند، در هنگام خرید لپ تاپ باید نوع کاربری مد نظر خود را در نظر بگیرند و متناسب با سنگینی نرم افزارهایی که نیاز به اجرای آنها دارند، نسبت به انتخاب لپ تاپی با سخت افزار مناسب اقدام کنند.
بهترین لپ تاپ برای فریلنسرها کدام است؟ سوالی که بارها از ما میپرسید؛ در دنیای امروز بخش عمدهای از فعالیتها به حالت دیجیتالی و اینترنتی درآمده است. گسترش حوزه اینترنت و امور دیجیتالی سبب شده تا افراد زیادی به صورت اینترنتی و به شکل دورکاری مشغول به کار شوند. افرادی که به صورت پروژهای و مستقل کار میکنند در اصطلاح فریلنسر نامیده میشوند که یکی از مهمترین ابزارهای کار آنها لپ تاپ است. از آنجایی که فریلنسرها در زمینههای مختلف مشغول به فعالیت هستند، انتخاب لپ تاپ مورد نیاز آنها نیز باید متناسب با نوع کاربری مورد نیازشان باشد. به عبارت دیگر فریلنسرها میتوانند در اموری مانند ترجمه، تایپ، امور گرافیکی، فتوشاپ، برنامهنویسی، نویسندگی، ساخت بازی، ادیت فیلم و… فعالیت داشته باشند که هر یک از این امور به نوع خاصی از لپ تاپ و سخت افزار احتیاج دارد.
در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با لپ تاپ مناسب برای فریلنسرها اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. پس اگر فریلنسر هستید و به دنبال بهترین لپ تاپ برای فریلنسرها میگردید، با ما همراه باشید.
نگاهی کوتاه به لپ تاپ مناسب فریلنسرها
همانطور که گفته شد فریلنسرها میتوانند در امور مختلفی مشغول به فعالیت شوند که هر یک از این امور به لپ تاپی با سخت افزار متنوع نیاز دارد. اگر بخواهیم یک نگاه کلی به لپ تاپهای مناسب برای امور فریلنسری داشته باشیم لازم است تا هر یک از سخت افزارهای لپ تاپ از جمله پردازندهی مرکزی، کارت گرافیک، رم، حافظه ذخیرهسازی و نمایشگر لپ تاپ را به صورت جداگانه برای کاربریهای مختلف مورد بررسی قرار دهیم.
پردازنده
از جمله مهمترین سخت افزارهایی که به طور مستقیم بر روند پروژههای فریلنسری تاثیر میگذارد، پردازنده مرکزی لپ تاپ است. قدرت پردازشی CPU به ویژه برای آن دسته از فریلنسرهایی حائز اهمیت بوده که در زمینه امور طراحی، امور گرافیکی و برنامهنویسی فعالیت میکنند. از جمله پردازندههای قابل استفاده برای فریلنسرها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- پردازندههای Core i3 اینتل که جزو سادهترین پردازندههای موجود در بازار بوده، برای فریلنسرهایی که در زمینه امور ساده گرافیکی یا تولید محتوای متنی فعالیت میکنند گزینه مناسبی به شمار میآید.
- پردازندههای Core i5 و Core i7 اینتل که از قدرت پردازشی بالایی برخوردار بوده و میتوانند برای امور صوتی، تصویری، برنامهنویسی، امور گرافیکی و… به کار گرفته شوند.
- پردازندههای Core i9 اینتل نیز مناسب آن دسته از فریلنسرهایی بوده که در زمینه انجام پروژههای سنگین فعالیت میکنند. این پردازندهها عمدتا برای انجام امور تدوین، طراحی گرافیکی، شبیهسازیهای پیچیده و… مناسب میباشند.
همانطور که میدانید علاوه بر شرکت اینتل، شرکت AMD نیز از دیگر تولیدکنندههای معتبر پردازنده مرکزی بوده که از پردازندههای سری رایزن آن به واسطه قدرت پردازشی بالا، میتوان برای امور مختلف فریلنسری استفاده کرد.

کارت گرافیک | لپ تاپ برای فریلنسرها
از دیگر سخت افزارهای حائز اهمیت برای فریلنسرها میتوان به کارت گرافیک اشاره کرد. اهمیت کارت گرافیک به ویژه برای آن دسته از فریلنسرهایی بیشتر است که در زمینه امور طراحی بازی، مدلسازی سهبعدی، ویرایش ویدیو، امور گرافیکی و… فعالیت میکنند. از جمله قدرتمندترین کارت گرافیکهای موجود در بازار که از قابلیتهای پیشرفتهای برخوردار هستند، میتوان به کارت گرافیکهای سری Geforce RTX شرکت انویدیا اشاره کرد که میتواند عملکرد مطلوبی در اجرای نرم افزارهای ویدیویی و گرافیکی داشته باشد.
از جمله کارت گرافیکهای مناسب برای امور گرافیکی سنگین میتوان به کارت گرافیکهای RTX 3050، RTX 3060 و RTX 3070 اشاره کرد. البته چنانچه فریلنسری در زمینه امور ساده و عمومی فعالیت میکند و نیازی به اجرای نرم افزارهای گرافیکی سنگین ندارد، میتواند از لپ تاپهای مجهز شده به کارت گرافیکهای سری MX یا حتی کارت گرافیکهای آنبرد نیز بهره ببرد.
حافظه رم
از دیگر سخت افزارهای مهمی که میتواند به طور مستقیم بر سرعت و قدرت اجرای نرم افزارهای مختلف تاثیر بگذارد میتوان به رم به کار رفته در لپ تاپ اشاره کرد. حافظه رم نیز به اندازه کارت گرافیک و پردازنده مرکزی برای فریلنسرها حائز اهمیت است؛ چرا که در حکم حافظه موقت لپ تاپ به شمار آمده و در هنگام اجرای همزمان چندین برنامه، از عملکرد کند و هنگی سیستم جلوگیری میکند. از جمله حافظههای رمی که فریلنسرها میتوانند برای امور مختلف خود استفاده کنند میتوان به رمهای زیر اشاره کرد.
- رمهای حداقل 8 گیگابایتی که برای بسیاری از فریلنسرها گزینه مناسبی به شمار میآید. این رمها میتوانند سرعت مورد نیاز فریلنسرها برای اجرای برنامههای عمومی را فراهم کنند.
- رمهای 16 گیگابایتی که عمدتا برای کارهای سنگینتر مانند طراحیهای گرافیکی، تحلیل دادههای حجیم، ویرایش ویدیو و… مناسب بوده و عمدتا برای اجرای نرم افزارهای پردازشی و گرافیکی به کار گرفته میشوند.
- رمهای 32 گیگابایتی یا بالاتر که مخصوص آن دسته از فریلنسرهایی بوده که در زمینه امور بسیار سنگین مانند طراحیهای سه بعدی، تدوین ویدیو با رزولوشن بالا، شبیهسازی و… فعالیت میکنند.
حافظه ذخیرهسازی | لپ تاپ برای فریلنسرها
فریلنسرها باید به حافظه ذخیرهسازی لپ تاپی که قصد خرید آن را دارند نیز توجه کنند. همانطور که میدانید حافظههای ذخیرهسازی شامل انواع حافظه SSD و حافظه HDD بوده که توصیه میشود فریلنسرها به سراغ حافظههای SSD بروند؛ چرا که این حافظهها سرعتی تا 3 برابر بالاتر از حافظههای هارد دیسک داشته و از طرفی به واسطه اندازه کوچکتر و سبکتر از مصرف انرژی کمتری نیز برخوردار هستند. همین امر سبب بهبود عملکرد سیستم میگردد.
بدیهی است که ظرفیت حافظه ذخیرهسازی نیز باید متناسب با نوع کاربری فریلنسر انتخاب شود. به عنوان مثال فریلنسرهایی که در زمینه تولید محتوای متنی و امور سبک فعالیت میکنند میتوانند به سراغ لپ تاپهای مجهز به حافظه ذخیرهسازی 256 گیگابایتی نیز بروند. اما فریلنسرهایی که با فایلهای حجیم و نرم افزارهای سنگین گرافیکی و ویدیویی سر و کار دارند باید از ظرفیت حافظه ذخیرهسازی لپ تاپ خود اطمینان حاصل کرده و در حالت حداقلی به سراغ حافظههای 512 گیگابایتی تا 1 ترابایتی بروند.
نمایشگر
از جمله مهمترین عواملی که فریلنسرها در هنگام خرید لپ تاپ باید به آن توجه کنند، نمایشگر لپ تاپ است. از آنجایی که فریلنسرها ساعات زیادی را به نمایشگر لپ تاپ خیره میشوند کیفیت آن میتواند به طور مستقیم بر سلامت چشم کاربر تاثیر بگذارد. فریلنسرهایی که در زمینه امور گرافیکی و ادیت فیلم فعالیت میکنند باید توجه داشته باشند که علاوه بر ابعاد نمایشگر، کیفیت تصویر، نوع نمایشگر و دقت رنگ آن نیز میتواند به صورت مستقیم بر کار فریلنسر موثر باشد.
اندازه صفحه نمایش اگرچه میتواند متناسب با علاقه شخص متفاوت باشد، با این حال توصیه میشود فریلنسرها به سراغ لپ تاپهای مجهز به نمایشگر بزرگتری بروند تا دید مناسبی را در اختیار آنها قرار دهد. البته باید به این نکته توجه شود که نمایشگر بزرگتر به منزله ابعاد بیشتر لپ تاپ و وزن سنگینتر آن میباشد. همچنین در هنگام انتخاب لپ تاپ باید به تکنولوژی به کار رفته در ساخت نمایشگر آن نیز توجه شود. افرادی که در زمینه امور گرافیکی و طراحی بازی فعالیت میکنند بهتر است به سراغ نمایشگرهای مجهز به پنل OLED یا پنل IPS بروند که زاویه دید بالایی را در اختیار کاربر قرار داده و از دقت رنگ مطلوبی نیز برخوردار است.
بهترین لپ تاپ برای فریلنسرها چطور انتحاب کنم؟
از آنجایی که فریلنسرها در زمینه امور مختلف از جمله ترجمه، تایپ، برنامهنویسی، فتوشاپ، امور گرافیکی، نویسندگی، ادیت فیلم، ساخت بازی و... فعالیت میکنند، در هنگام خرید لپ تاپ باید نوع کاربری مد نظر خود را در نظر بگیرند و متناسب با سنگینی نرم افزارهایی که نیاز به اجرای آنها دارند، نسبت به انتخاب لپ تاپی با سخت افزار مناسب اقدام کنند.
لپ تاپ برای فریلنسرها با پردازنده Core i3 مناسب چه افرادی است؟
پردازندههای Core i3 اینتل که جزو سادهترین پردازندههای موجود در بازار بوده، برای فریلنسرهایی که در زمینه امور ساده گرافیکی یا تولید محتوای متنی فعالیت میکنند گزینه مناسبی به شمار میآید.

معرفی بهترین لپ تاپ برای فریلنسرها
حال که با ویژگیهای لپ تاپهای مناسب برای امور فریلنسری آشنا شدیم و حداقل و حداکثر سختافزار قابل استفاده برای کاربریهای مختلف و امور مختلف فلریلنسری را شناختیم نوبت به آن میرسد تا با تعدادی از لپ تاپهای مناسب برای امور مختلف فریلنسری آشنا شویم. از جمله این لپ تاپها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad 3 پردازنده Core i3 1115G4
این لپ تاپ برای امور روزمره، برنامهنویسی و تولید محتوا قابل استفاده بوده و از قدرت پردازشی مناسبی برای اجرای نرم افزارهای سبک برخوردار است. این لپ تاپ جزو انواع اقتصادی میان رده میباشد.
لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad 3 - نقره ای
- Core i3 1115G4
- 8GB
- 1TB
- 256GB
- INTEL UHD
- "FULL HD 15.6
لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook 15 K513EQ پردازنده Core i5 1135G7
این لپ تاپ علاوه بر امور ساده فریلنسری، به واسطه سخت افزار قدرتمندی که دارد میتواند برای اجرای نرم افزارهای گرافیکی و سنگین نیز مورد استفاده قرار گیرد. این لپ تاپ را میتوان برای شاخههای مختلف فریلنسری مورد استفاده قرار داد.
لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook 15 K513EQ - مشکی - OLED
- Core i5 1135G7
- 16GB
- NO
- 512GB
- 2GB MX350
- "FULL HD 15.6
لپ تاپ ایسوس ASUS TUF GAMING FX707ZC پردازنده Core i5 12500H
این لپ تاپ را میتوان یکی از قدرتمندترین لپ تاپها برای امور فریلنسری برشمرد. از این محصول میتوان برای انواع حوزههای فریلنسری از تولید محتوای متنی تا ادیت فیلم و امور گرافیکی استفاده کرد.
لپ تاپ ایسوس ASUS TUF GAMING FX707ZC - مشکی
- Core i5 12500H
- 16GB
- NO
- 512GB
- 4GB RTX 3050
- "FULL HD 17.3
لپ تاپ برای فریلنسرها با پردازندههای Core i5 و Core i7 اینتل برای چه اموری کارساز است؟
امور صوتی، تصویری، برنامهنویسی، امور گرافیکی و...
لپ تاپ برای فریلنسرها با پردازندههای Core i9 اینتل برای چه اموری بهتر است؟
امور تدوین، طراحی گرافیکی، شبیهسازیهای پیچیده و...
به عنوان جمعبندی باید گفت…
فریلنسری یکی از پرطرفدارترین مشاغل دنیای امروز بوده که فعالیت در آن به یک سیستم رومیزی یا لپ تاپ احتیاج دارد. از آنجایی که فریلنسرها در زمینه امور مختلف از جمله ترجمه، تایپ، برنامهنویسی، فتوشاپ، امور گرافیکی، نویسندگی، ادیت فیلم، ساخت بازی و… فعالیت میکنند، در هنگام خرید لپ تاپ باید نوع کاربری مد نظر خود را در نظر بگیرند و متناسب با سنگینی نرم افزارهایی که نیاز به اجرای آنها دارند، نسبت به انتخاب لپ تاپی با سخت افزار مناسب اقدام کنند.
شما چه لپ تاپی را برای خرید انتخاب میکنید؟ آیا تا به حال تجربه خرید لپ تاپ برای فریلنسرها را داشتهاید؟ به نظرتان خرید لپ تاپ با چه سخت افزاری بهترین بازدهی را برای فریلنسرها دارد؟ دلایل انتخاب و تجربیات و نظرات خود را برای ما و خوانندگان این متن بنویسید. از طرفی اگر این مقاله برای شما کارساز بود، حتما آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
تیم مشاوران رایگان دیجی تامین در هر زمان آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان است. برای ارتباط با ما با شماره تلفن: 021-91007890 در ارتباط باشید.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید