نرم افزارهای پریمیر و افترافکت دو نرم افزار بسیار کاربردی برای امور گرافیکی بوده که جزو نرم افزارهای بسیار سنگین محسوب میشوند. از این رو اجرای آنها به سیستمی با سخت افزار قدرتمند نیاز دارد. لپ تاپی که قرار است برای اجرای این دو نرم افزار به کار گرفته شود باید از حداقل پردازنده مرکزی Core i5 برخوردار بوده و به کارت گرافیکی با حداقل حافظه مجزای 2 تا 4 گیگابایت مجهز شده باشد. بدیهی است که هر چقدر فعالیت کاربر حرفهایتر باشد، پردازنده مرکزی و کارت گرافیک قدرتمندتری نیز مورد نیاز است.
افرادی که در زمینه امور گرافیکی و ویدیویی فعالیت میکنند میدانند که دو نرم افزار پریمیر و افترافکت جزو محبوبترین نرم افزارها برای انجام امور ویدیویی میباشند. این دو نرم افزار علاوه بر تخصصی که کاربر در هنگام کار با آنها باید داشته باشد، به سیستم و سخت افزار قدرتمندی نیز احتیاج دارند. سیستمی که قرار است برای اجرای این دو نرم افزار استفاده شود باید از لحاظ سخت افزاری همچون پردازنده مرکزی، کارت گرافیک، حافظه داخلی و رم در سطح بالایی قرار داشته باشد تا در حین اجرای این نرم افزارها اختلالی در عملکرد لپ تاپ به وجود نیاید. اگر در زمینه امور ویدیویی فعالیت میکنید و قصد خرید لپ تاپ را برای اجرای این دو نرم افزار دارید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید. چراکه در این مقاله به معرفی بهترین لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر در بازار خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
حداقل سخت افزار مورد نیاز برای نرم افزار افترافکت و پریمیر
همانطور که گفتیم اجرای نرم افزارهای پریمیر و افترافکت به سخت افزار قدرتمندی نیاز دارد. سیستمی که قرار است برای اجرای این دو نرم افزار مورد استفاده قرار گیرد باید از یک سخت افزار حداقلی برخوردار باشد. بنابراین بهترین لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر چنین ویژگی دارد؛ حداقل پردازنده مورد نیاز برای اجرای این دو نرم افزار پردازنده Core i5 و حداقل کارت گرافیک مورد نیاز آن کارت گرافیکی با 2 گیگابایت حافظه مجزا میباشد. کمترین رمی که میتواند به اجرای این دو نرم افزار بپردازد رم 8 تا 16 گیگابایت بوده و حافظه داخلی حداقلی برای اجرای این دو نرم افزار نیز 1 ترابایت حافظه هارد دیسک در کنار 256 گیگابایت حافظه SSD است. در ضمن اجرای این دو نرم افزار به سیستم عامل ویندوز 10 و بالاتر و صفحه نمایش باکیفیت نیز احتیاج دارد.
معرفی بهترین لپ تاپها برای اجرای نرم افزار پریمیر و افترافکت
حال که با حداقل سخت افزار مورد نیاز برای اجرای نرم افزارهای پریمیر و افترافکت آشنا شدیم، بد نیست تا تعدادی از لپ تاپهای مناسبی که از عهده اجرای این نرم افزارها برمیآیند را نیز معرفی کنیم. وب سایت دیجی تامین ارائهدهنده لپ تاپهای متنوعی بوده که در میان آنها انواع لپ تاپ مناسب برای اجرای امور گرافیکی نیز یافت میشود.
لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad Gaming 3 - مشکی
- Core i5 11300H
- 16GB
- NO
- 512GB
- 4GB GTX1650
- "15.6 FULL HD
لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook Pro K3500PC - سرمه ای تیره
- Core i7 11370H
- 16GB
- NO
- 1TB
- 4GB RTX3050
- "FULL HD 15.6
لپ تاپ لنوو Lenovo Legion5 Pro - مشکی
- Core i7 11800H
- 16GB
- NO
- 512GB
- 4GB RTX3050TI
- "2K 16
لپ تاپ ایسوس ASUS ROG Strix SCAR 17 Plus G733ZX - مشکی
- Core i9 12900H
- 32GB
- NO
- 1TB
- 16GB RTX3080Ti
- "17.3 2k
ویژگیهای سخت افزاری لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر
سخت افزار حداقلی مورد نیاز برای اجرای نرم افزارهای پریمیر و افترافکت را معرفی کردیم اما باید بدانید که این سخت افزار حداقلی ممکن است نتواند آن گونه که شما انتظار دارید به اجرای صحیح و سریع این نرم افزارها بپردازد. بنابراین قصد داریم تا هر یک از سخت افزارهای مورد نیاز برای اجرای این دو نرم افزار را به صورت جداگانه بررسی کنیم تا شما بتوانید با دیدی بازتر نسبت به خرید لپ تاپ برای اجرای این نرم افزارها اقدام کنید.
بررسی CPU در لپ تاپهای مناسب پریمیر و افترافکت
همونطور که گفتیم حداقل پردازنده مرکزی مورد نیاز برای افترافکت و پریمیر پردازنده Core i5 است. پردازندههای سری Core i5 پردازندههای متوسطی محسوب شده که سرعت و قدرت متوسطی نیز دارند و عمدتا برای افرادی که به تازگی در زمینه امور گرافیکی شروع به فعالیت کردند مناسب است. بدیهی است که فعالیت متوسط این پردازنده سبب میشود تا قیمت لپ تاپ نیز مقرونبهصرفه و اقتصادی باشد. با این حال افرادی که به صورت حرفهای به امور گرافیکی میپردازند و در سطح بالایی نیاز به اجرای نرم افزارهای افترافکت و پریمیر دارند بهتر است به سراغ لپ تاپهای مجهز به پردازنده Core i7 یا بالاتر باشند. علت این امر نیز آن است که این پردازندهها از سرعت بسیار بالایی برخوردار بوده و قدرت پردازشی بالایی نیز دارند. همین امر به اجرای بهتر این دو نرم افزار کمک میکند.
کارت گرافیک، دریچهای برای ورود به دنیای طراحی
پس از توجه به پردازنده مرکزی، نوبت به کارت گرافیک میرسد. کارت گرافیک لپ تاپ باید متناسب با پردازنده مرکزی آن انتخاب شده تا بتواند متناسب با قدرت و سرعت پردازنده مرکزی عملکرد مناسبی داشته باشد. یک لپ تاپ مورد استفاده برای امور گرافیکی باید در حالت حداقلی بین 2 تا 4 گیگابایتی حافظه مجزا داشته باشد. برای اجرای نرم افزار پریمیر و افترافکت اگر از لپ تاپ مجهز به پردازنده گرافیکی GDDR5 استفاده شود، دیگر نگرانی بابت اختلال در عملکرد کارت گرافیک وجود نخواهد داشت؛ چرا که این کارت گرافیک از قدرت گرافیکی و سرعت بسیار بالایی برخوردار است. بدیهی است که هر چه حافظه مجزای کارت گرافیک بالاتر باشد، قدرت و سرعت آن نیز در هنگام اجرای پردازشهای سنگین بالاتر خواهد بود.
لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر از چه سیستم عاملی بایستی پشتیبانی کند؟
اجرای این دو نرم افزار به سیستم عامل ویندوز 10 و بالاتر نیاز دارد.
لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر چه پردازندهای نیاز دارد؟
در سطح حرفهای پردازنده Core i7 یا بالاتر نیاز است.

رم، انبار لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر
رم حافظه موقت لپ تاپ بوده و در حکم رابطی بین پردازنده مرکزی و حافظه داخلی محسوب میشود. سرعت و قدرت رم آنجایی مشخص میشود که کاربر نیاز به اجرای همزمان چندین نرم افزار با یکدیگر دارد. بنابراین هر چه ظرفیت رم بالاتر باشد، سرعت آن برای اجرای این نرم افزارها به صورت همزمان نیز بالا میرود. از آنجایی که گرافیستها و افرادی که در زمینه امور ویدیویی فعالیت میکنند نیاز دارند تا چند برنامه را به صورت همزمان اجرا کنند، باید از لپ تاپی با حداقل رم 8 گیگابایت بهره ببرند تا سیستم دچار هنگی یا کندی نشود.
البته بدیهی است که هر چه مقدار رم بالاتر باشد، سرعت عمل لپ تاپ نیز بالاتر رفته و اختلالی در عملکرد آن ایجاد نمیشود. رم یکی از قطعاتی بوده که قابلیت ارتقای آن وجود دارد؛ پس در صورتی که پس از مدتی به اجرای حرفهایتر امور گرافیکی پرداختید و نیاز به رم قدرتمندتری داشتید، میتوانید رم لپ تاپ خود را به ظرفیتهای بالاتر ارتقا دهید.
حافظه داخلی، انبار لپ تاپ مناسب پریمیر و افترافکت
حافظه داخلی محل ذخیره تمامی اطلاعات لپ تاپ میباشد. حافظههای داخلی شامل دو مدل هارد دیسک و حافظه خشک یا SSD بوده که از لحاظ سرعت و ظرفیت با یکدیگر تفاوتهایی دارند. لپ تاپهایی که برای امور گرافیکی و اجرای نرم افزارهای پریمیر و افترافکت مورد استفاده قرار میگیرند باید حتما به حافظه داخلی SSD مجهز شده باشند؛ علت این امر آن است که حافظه SSD از سرعت بسیار بالاتری نسبت به حافظه هارد دیسک برخوردار بوده و سبب میشود تا عملکرد دستگاه بین 7 تا 10 برابر افزایش یابد.
حداقل حافظه داخلی مورد نیاز برای لپ تاپهای گرافیکی 256 گیگابایت بوده که بدیهی است هر چه این حافظه داخلی بیشتر باشد، نگرانی کاربر بابت کمبود فضا کمتر میشود. لازم به ذکر است که حافظه داخلی نیز مانند رم از قابلیت ارتقا برخوردار بوده و کاربر میتواند با گذر زمان و مواجه شدن با مشکل کمبود فضا نسبت به ارتقا حافظه داخلی لپ تاپ خود اقدام کند.
صفحه نمایش حرفهای در لپ تاپهای مناسب گرافیک
همانطور که گفته شد یک لپ تاپ مناسب برای امور گرافیکی و ویدئویی باید به کارت گرافیک پرقدرت و باکیفیتی مجهز شده باشد. بدیهی است که این کارت گرافیک باید پردازشهای خود را به نمایشگر لپ تاپ منتقل کند؛ پس نمایشگر یک لپ تاپ گرافیکی نیز باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتواند اطلاعات رسیده از کارت گرافیک را با تمام جزئیات به نمایش درآورد. یک نمایشگر مناسب برای امور گرافیکی باید مجهز به پنل باکیفیتی باشد که از جمله بهترین پنلها میتوان به پنل IPS و OLED اشاره کرد که کیفیت رنگ و نور مناسبی دارند.
از موارد دیگری که در رابطه با نمایشگر لپ تاپ گرافیکی باید به آن توجه شود، اندازه نمایشگر است. سایز صفحه نمایش لپ تاپ بهتر است 15.6 اینچ یا بیشتر باشد تا دید مناسبی در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین صفحه نمایش لپ تاپ باید به روکش مات نیز مجهز شده باشد تا از بازتاب نور در نمایشگر و ایجاد اختلال در دید کاربر جلوگیری کند. همچنین این روکش مات سبب میشود تا آسیبهای بینایی کمتر شده و چشمها کمتر خسته شوند.
لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر بهتر است چه مقدار حافظه داشته باشد؟
بین 2 تا 4 گیگابایت حافظه مجزا
بهترین پنل لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر کدام نوع است؟
پنل IPS و OLED
در آخر بدانید که …
نرم افزارهای پریمیر و افترافکت دو نرم افزار بسیار کاربردی برای امور گرافیکی بوده که جزو نرم افزارهای بسیار سنگین محسوب میشوند. از این رو اجرای آنها به سیستمی با سخت افزار قدرتمند نیاز دارد. لپ تاپی که قرار است برای اجرای این دو نرم افزار به کار گرفته شود باید از حداقل پردازنده مرکزی Core i5 برخوردار بوده و به کارت گرافیکی با حداقل حافظه مجزای 2 تا 4 گیگابایت مجهز شده باشد. بدیهی است که هر چقدر فعالیت کاربر حرفهایتر باشد، پردازنده مرکزی و کارت گرافیک قدرتمندتری نیز مورد نیاز است.
رم قابل استفاده در لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر باید حداقل 8 گیگابایت و حافظه داخلی آنها نیز باید از نوع SSD و دارای حداقل ظرفیت 256 گیگابایت باشد. این رم و حافظه داخلی باید از قابلیت ارتقا نیز برخوردار باشند تا با گذر زمان و حرفهایتر شدن کاربر در امور گرافیکی، امکان تعویض آنها با ظرفیتهای بالاتر وجود داشته باشد.
از دیگر مواردی که در هنگام خرید لپ تاپهای گرافیکی باید به این توجه شود صفحه نمایشگر لپ تاپ بوده که باید از اندازه 15 اینچ یا بالاتر برخوردار باشد تا دید مناسبی در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین باید به پنل IPS یا اولد مجهز شده باشد تا کیفیت نور و رنگ مناسبی برای امور گرافیکی داشته باشد. نمایشگر لپ تاپهای گرافیکی باید به روکش مات نیز مجهز شده باشد؛ چرا که کاربر در حین اجرای نرمافزارهای گرافیکی برای مدت طولانی به صفحه نمایش خیره شده است. پس این روکش مات نهتنها از بازتاب نور در نمایشگر جلوگیری میکند، بلکه آسیبهای بینایی و خستگی چشم را نیز تا حد زیادی کاهش میدهد. لپ تاپهای زیادی برای اجرای امور گرافیکی طراحی شده که تعداد زیادی از آنها در سایت دیجی تامین در اختیار کاربران قرار گرفته است.
امیدواریم این مقاله که با کوشش تیم دیجی برای شما نگارش شده دید جدیدی نسبت به خرید لپ تاپ نرم افزار افترافکت و پریمیر به شما بدهد. اگر خریدار لپ تاپ تدوین هستید، بهتر است تفاوت مدلهای آن را در نظر داشته باشید. شما قصد خرید چه نوع لپ تاپی را دارید؟ به نظرتان خرید لپ تاپ با سخت افزار قدرتمند برای چه افرادی مناسبتر است؟ از چالشها و تجربیات خود برای ما بنویسید و اگر دوستانتان هم با مشکل انتخاب بهترین لپ تاپ تدوین و امور گرافیکی درگیر هستند، حتما این مقاله را با آنها به اشتراک بگذارید.
تیم مشاوران رایگان دیجی تامین در هر زمان آماده پاسخگویی و راهنمایی شما عزیزان هستند. برای ارتباط با ما با شماره تلفن: 021-91007890 در ارتباط باشید.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید